Видео с момченце, което се разхожда по трева в Перник и си играе

...
Видео с момченце, което се разхожда по трева в Перник и си играе
Коментари Харесай

ВИДЕО от днес с момче в Перник се появи в мрежата! Бащата твърди, че това е Александър

Видео с момченце, което се разхожда по трева в Перник и си играе с котенце, взриви мрежата. Пусна го Татяна Кръстева, която твърди, че го е снимала тази заран, и перничани незабавно заподозряха, че това може да е изчезналият 12-годишен Александър. И до момента в който мненията набираха мълниеносно скорост, сблъсквайки тезите: Това е Сашко! и това не е Сашко!, няколко минути откакто видеото беше пуснато, самият татко на Александър написа, че това е синът му.





„ Не забелязах накъде е отишло детето. Стана ми студено и отидох да си взема горнище. Като се върнах, към този момент го нямаше. Преди това несъмнено е стоял доста време, моето видео е 3 минути. Той си играе с котенце “, каза Татяна в лайф видео, излъчено в страничката, основана във връзка издирването на Сашко. Минути по-късно видеото обаче бе свалено.

Под самия пост обаче хората откровено се учудват на обстоятелството, че момчето от клипа не подхожда на изчезналия Александър. Според тях описанието, обещано от татко му, не дава отговор на това, което се вижда на клипа. Още повече че момчето от клипа е с очила, а бащата до момента не е уточнявал синът му да носи очила. Не подхождат и цветовете на облеклото му, както и това, което държи.

Другото, което буди неразбиране, е фактът, че дамата, разгласила клипа, го е направила тази заран, а го пуска едвам преди час. Защо?, питат се перничани. И за какво е снимала цели 3 минути, а не е слязла долу, с цел да се увери това ли е търсеното дете.

Въпросите са доста. Засега отговор няма.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР